Comunicat de Presa. Conferinta inchidere proiect

HR Specialists alături de Fundația Motivation România, a organizat vineri, 27 noiembrie 2015, la Hotel ATHENEE PALACE HILTON Conferinţa de presă ce marchează încheierea proiectului “PARTENERIAT PENTRU OCUPARE în regiunile București – Ilfov, Sud – Vest și Sud Muntenia” cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013 Investește în oameni!

Informatiile le regasiti si in cadrul acestui link: Comunicat de presa – inchidere proiect

 

IMG_1375_Fotor

La eveniment au participat 44 de persoane din randul beneficiarilor serviciilor proiectului, echipei de implementare,angajatorilor, furnizorilor de formare profesională și ai altor organizații care au sprijinit implementarea proiectului.

 

IMG_1411_Fotor

 

In cadrul Conferinţei au fost prezentate rezultatele Proiectului si ce a reprezentat această experienţă, atat pentru echipa de implementare, cât şi pentru grupul ţintă şi pentru furnizori.

 

IMG_1279_Fotor

Proiectul a fost implementat în cele trei regiuni, București-Ilfov, Sud-Vest și Sud Muntenia, în perioada 31 martie 201430 noiembrie 2015 şi a avut ca obiectiv general facilitarea integrării pe piața muncii a șomerilor și a persoanelor fără un loc de muncă, oferind un set de servicii integrate menite să conducă la îmbunătățirea competențelor profesionale și sociale și la creșterea capacității de ocupare a acestora.

 

IMG_1390_Fotor
Elementul de noutate adus de proiect în serviciile de ocupare l-a constituit programul de dezvoltare personală, care s-a bucurat de o mare apreciere în rândul beneficiarilor.

 

IMG_1435_Fotor
În perioada de implementare, 950 de persoane au beneficiat de servicii de informare și consiliere profesională, 642 de persoane au participat la cele 38 de cursuri de formare profesională derulate, 212 persoane au participat la una din cele 6 Burse ale locurilor de muncă organizate, 115 persoane și-au găsit un loc de muncă, 303 persoane au beneficiat de programul de dezvoltare personală, 8 persoane au demarat propria afacere.

IMG_1261_Fotor

Partenerii Fundației Motivation România în derularea Proiectului au fost Goals UK cic, Fundația Special Olympics din România, HR Specialists, AJOFM Ilfov, AJOFM Gorj și AJOFM Giurgiu.
Persoană de contact: Octavia GAE – Coordonator ocupare, HR Specialists
Tel.: 0747.278.411; e-mail: o.gae@hr-outsourcing.com0747.278.411; e-mail: o.gae@hr-outsourcing.com

IMG_1292_Fotor

Pozele au fost realizate de catre fotograful Marius Dinca. Link FB: Fotografiile tale